Příběhy ze žívota i vtípky > Zajímavé příběhy ze života i vtipy, vše v jednom
Když se operace sleziny nepovede
Lucka:
Jů to je ale krasavec. :) Taky už vidím proč jsme fotky dávali jen malé. :) Ta větší se po kliknutí moc zvětší a nejde dobře prohlížet. :) Snad to půjde ještě nějak upravit.
Ann:
Díky Niko a taky tě mezi námi vítám. Baron je fešák a chytrost mu kouká z očí. :)
Nika:
Dakujem krasne vsetkym.Ano,je krasny,trosku prerasteny,pokym neschudol,mal 54 kil😁Ale aky je obrovsky,take obrovske ma srdce,taky slon v porcelane🙂Dufam Ann,ze nevadi,ze som sa tu rozpisala o Baronovi,resp.jeho diagnoze.Hladala som predtym nez som narazila na tvoj prispevok vlakna na roznych strankach,kde by som sa mohla poradit,ale uprimne,ked som videla,ako niektori majitelia utocia na inych,ze ked davaju svojich psov s takou diagnozou operovat,tak ich vlastne tyraju,tak som sa aj bala nieco napisat.
Soňa:
Niko dobře jsi udělala. Všichni tady mu držíme palce a budeme rádi sledovat jak se mu daří. Udělala jsi pro něj maximum a to je dobře. Operace rozhodně není týrání zvířat. Je to šance na život.
Ann:
Ahoj Niko, jistě že to nevadí. Je dobře že jsi napsala. Já tě úplně chápu, taky jsem o té diagnóze hledala všechno co se kde dalo najít. A narazila na samé depresivní informace i sprosté příspěvky od některých lidí.
To člověku nepřidá a místo aby byl svému psovi psychickou oporou, je ve stresu a čeká špatný konec.
Dlouho jsem nevěřila, že ji budu mít ještě tak dlouho. :)
Ale takových je nás jistě víc, jen o tom nikam nenapíší.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi