Příběhy ze žívota i vtípky > Zajímavé příběhy ze života i vtipy, vše v jednom

Když se operace sleziny nepovede

<< < (3/11) > >>

Ann:
Ahoj Niko,
To je bezva nápad s těmi želatinovými tobolkami.  :) Snad si to tady ještě někdo další přečte. Já s tím taky bojovala a ta mrška nakonec vždycky spolkla jen to v čem to bylo obalené a tvrdý lék vyplivla. Na posledních pár tablet mi zbylo už jen tvrdé řešení. Strčit do tlamy a držet čumáček zavřený dokud nepolkla. Z toho jsem vždycky dostala třesavku.  :D
Únavou fenka taky nějaký čas trpěla, to si asi tělo musí zvyknout, že nyní funguje trochu jinak.
 Ale spravilo se to úplně.
Nemáš nějakou fotku toho svého miláčka?
 Tady se vkládají fotky tak, že klikneš na rozšířené možnosti dole pod příspěvkem, pak dáš procházet a vybereš soubor. Dál už jen otevřít a odeslat.

Moc na vás myslím, dej občas vědět jak se Baronovi daří.
On to jistě zvládne, přece by tě neopustil.  :)

Nika:
Ahoj Ann.
No ja som tiez ostala prekvapena,ako to s tymi tobolkami lahko slo,dufam,ze to neodhali,lebo mam pruser😁Baron je totiz tvrdohlavy od stenata.Ked bol maly a nechcel sa vencit,tak jednoducho sadol a dovidenia.Ked som ho chcela vziat na ruky,tak zacal revat na cele sidlisko a ludia pozerali,ze co za osobu to tyra psa🤦😁A ostalo mu to.On by ani tlamu neotvoril,drzal by ako zverak😁Budem rada,ak si to niekto precita a pomoze mu to,mna by tie tobolky ani nenapadli.Vychoval par steniatok co som mala v docaske a aj vsetky deti ho miluju a on ich.Urcite dam vediet ako sa mu dari❤️Bohuzial,skusala som pridat fotku,ale najvacsia moze mat iba 400 kb a ja mam iba vacsie fotky😔
Dakujeme,ze na nas myslis,prajem tebe aj tvojmu zlaticku vela,vela zdravia a co najviac spolocnych rokov❤️

Mirek:
Ahoj Niko, vítej mezi námi. Opravil jsem tu velikost fotografií na 2000 kb. Bude to stačit? Už dlouho sem nikdo fotku nevložil a to je škoda.  :)

Nika:
Ahoj Mirek.
Dakujem za prijatie a taktiez za upravu velkosti🙂Myslim,ze subor s takou velkostou najdem 🙂

Nika:
Ahojte.
Tak teda pridavam fotku mojho Barona🙂

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi