Příběhy ze žívota i vtípky > Zajímavé příběhy ze života i vtipy, vše v jednom

Když se operace sleziny nepovede

<< < (5/11) > >>

Dáša:
Lidé jsou různí. Jsou i tací co starého psího přítele uvážou v lese, když onemocní, nebo vyhodí na silnici za auta ....

Nika:
Ahojte.
Dakujem vsetkym za povzbudive slova.Dnes som sa dozvedela,ze ma Baron zvacsene srdiecko a cysty na oboch ladvinach😔A aby toho nebolo malo,tak pri konecniku sa mu urobila hrca,ktora je cervena a vyteka mu odtial hnedocervena tekutina.Volala som s veterinarom a rano s tym pojdeme.Doktor vravel,ze to s operaciou suvis nema,ze to moze byt zapaleny analny vacok.Vidiet,ze ho to boli.Dufam,ze to rano lekar poriesi.Strasne ho lutujem,cim si musi prechadzat😭

Ann:
Ahoj Niko, to je mi moc líto ....  :( Pohlaď ho za mě a držte se! 

Marika:

--- Citace: Nika  Prosinec 16, 2021, 07:43:44 odpoledne ---Ahojte.
Dakujem vsetkym za povzbudive slova.Dnes som sa dozvedela,ze ma Baron zvacsene srdiecko a cysty na oboch ladvinach😔A aby toho nebolo malo,tak pri konecniku sa mu urobila hrca,ktora je cervena a vyteka mu odtial hnedocervena tekutina.Volala som s veterinarom a rano s tym pojdeme.Doktor vravel,ze to s operaciou suvis nema,ze to moze byt zapaleny analny vacok.Vidiet,ze ho to boli.Dufam,ze to rano lekar poriesi.Strasne ho lutujem,cim si musi prechadzat😭

--- Konce citace ---
Chudák pejsek, tolik trápení najednou si nikdo nezaslouží. Anální váčky se vyprazdňují když pes kaká, možná se mu ucpal proto, že po operaci dlouho nekakal. To by měl veterinář snadno spravit vymáčknutím. A antibiotika už stejně bere. Kdyby mu bylo špatně od žaludku tak se nevylekej, to bývá po antibiotikách docela časté. Náš Nik když bral ATB dostal k tomu i prášky na žaludek.

Dana:
Niko, je mi vás moc líto, tolik trápení a ještě před Vánocemi.
Dostali jste nějaké léky na ty ledviny a srdce?
U nás na sídlišti je hodně psů s nemocnými ledvinami. Nechápu, kde se to u psů bere. Nemohlo by to být z granulí, nebo té tabletky Bravecto proti klíšťatům?
Byl Baron striktní granulář? Vím že třeba tolik vychvalovaný Royal Canin obsahuje tolik soli, že ledviny psa opravdu trpí.
My máme Belgického ovčáka, je mu jedenáct let. Už sice trochu hůř slyší, ale jinak celý život s ničím nemarodil.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi