Autor Téma: Bramborák se zelím  (Přečteno 407 krát)

0 uživatelů a 1 Host prohlíží toto téma.

Eva

  • Host
Bramborák se zelím
« kdy: Květen 12, 2020, 08:48:52 dopoledne »
Chci zkusit bramborák se zelím. Dává se bramboráku kyselé, nebo normální hlávkové zelí?

Reklama

Bramborák se zelím
« kdy: Květen 12, 2020, 08:48:52 dopoledne »

Offline Airy

  • Velmi aktivní člen
  • *****
  • Příspěvků: 1888
  • Hodnocení: +35/-0
Re:Bramborák se zelím
« Odpověď #1 kdy: Květen 12, 2020, 09:07:15 dopoledne »
Dává se obojí. Já nemám ráda kyselá jídla, tak dávám podušené hlávkové zelí. S kyselým je bramborák chuťově výraznější, ale nakyslý.

Laděna

  • Host
Re:Bramborák se zelím
« Odpověď #2 kdy: Květen 12, 2020, 01:17:35 odpoledne »
Zkus ho s cuketou. Tak je lehoučký a dobrý. Cuketu předem vařit nemusíš, stačí nastrouhat.

Vašek

  • Host
Re:Bramborák se zelím
« Odpověď #3 kdy: Květen 19, 2020, 07:17:44 odpoledne »
Bramborák je nejlepší s hodně česnekem. Dávám tam i pepř.

Offline Elen

  • Velmi aktivní člen
  • *****
  • Příspěvků: 1647
  • Hodnocení: +32/-0
Re:Bramborák se zelím
« Odpověď #4 kdy: Říjen 01, 2024, 06:36:24 dopoledne »
Je dobrý i s houbami.