Příběhy ze žívota i vtípky > Zajímavé příběhy ze života i vtipy, vše v jednom

Co potkalo moji fenečku - operace sleziny

<< < (11/13) > >>

Dan:
Jsem rád žes dala vědět, nebyl jsem si jistý jestli ještě žije.  :) Statečná fenečka.  Má tě ráda tak tě jen tak neopustí.  :)

Samuel:
Před dvanácti dny byla na operaci? To zrovna byly ty velké mrazy ne? Jak jsi řešila venčení fenky s oholeným a rozříznutým bříškem? To bylo asi náročné, co? Naše fena byla kastrovaná v pěti letech a  vyholili nám jí až na kůži.  :)

Ann:
Tak o tom mi povídej. Horší čas na operaci už snad ani vybrat nešlo.  :)
 Venku mínus 14 stupňů a všude hromady sněhu. Fenka se mi v zahradě nevyčurá, musely jsme chodit ven na veřejné trávníky. Bříško vyholené až na kůži a to až k zádům a rozříznuté bříško.  Nosila moje trička.  :)
Pak přišla obleva a bylo to ještě horší. Mokrý sníh a všude bláto. Jedna vycházka = jedno špinavé tričko.
Ale už je to dobré. Venku je hezky, krásně se to hojí a srst začíná růst.

Jana:
Hlavně že se holka drží. Náš Arin operaci sleziny přežil jen o 14 dní. Po operaci už měl jenom bolesti, museli jsme ho nechat uspat.  :( Byl to náš miláček. Ale už máme nové štěňátko, tak to bolí trochu méně. 

Ann:
Tak to je mi líto, Jani. Hlavně ať se dobře daří novému štěňátku.
 Ta moje holka je nyní strašně hodná, poslechne na slovo. Skoro jako by se bála, že když bude zlobit, necháme jí rozříznout bříško.  :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi