Příběhy ze žívota i vtípky > Zajímavé příběhy ze života i vtipy, vše v jednom

Co potkalo moji fenečku - operace sleziny

<< < (8/13) > >>

Ann:
Dnes to máme rovný půlrok od operace a vše je jak má být. Hraje si jako štěně, je veselá, spokojená. Všichni jsme moc rádi, že to tak dobře dopadlo.  :)
Ještě nás čeká hárání před kterým nás veterinář varoval, že by po něm mohl přijít zánět dělohy.
Ale věřím, že i to dobře dopadne. Je silná a dobře živená tak uvidíme.  :)
Zatím má zpoždění, ale protože byla operovaná zrovna uprostřed hárání je pravděpodobné, že ji ta operace trochu rozhodila. 

Mirek:
Tak to jsem rád.  :) Vyřiď fenečce že jí držím palce a přeji ještě pár let krásného života.  :)

Lída Koutná:
Ahoj Ann, můžu se zeptat který veterinář si řekl za operaci jen 3500,- Kč? U nás chce veterinář 12000,- Kč. Taky máme nádor, zatím malý ale prý musí pryč.

Ann:
Ahoj Lído, já jezdím se s fenkou na Prahu 9.
Adresa je: MVDr. Jan Hlaváč, Do Říčan 440, 190 11 Praha - Běchovice.
Ordinační hodiny má jen po-pá od 15 do 19, ale po telefonické dohodě ošetří psa kdykoliv i v noci nebo v neděli.
Nepíšeš kde má tvůj pejsek nádor, ale nádory většinou rychle rostou a velké pak praskají a to už je velmi nebezpečné. Asi bys neměla operaci odkládat.
Držím tvému pejskovi palce, ať to dobře dopadne.  :) Dej prosím vědět až bude něco nového.

Lída Koutná:
Děkuji Ann, já jsem až z Brna, tak daleko bych se psem jezdit nemohla. Ale popátrám v sousedních vesnicích, jestli bych nenašla podobného veta s dobrým srdcem a láskou ke zvířatům. Na těch klinikách jde všem jen o peníze.

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi