Příběhy ze žívota i vtípky > Zajímavé příběhy ze života i vtipy, vše v jednom
Co potkalo moji fenečku - operace sleziny
Pavel:
--- Citace: Ann Srpen 16, 2019, 09:48:56 dopoledne ---Pavle, díky za tvůj optimismus, ten mi chybí. :)
Na netu najdeš jen samé děsivé informace a co lidé píší tak nejčastější úmrtnost bývá čtrnáct dní po odstranění nádoru. S nádorem na slezině jsem našla jako nejdelší dobu přežití pejska při chemoterapii dva měsíce.
Moje psí dáma žádnou chemoterapii nemá, to jsem nedovolila. Také nebyla na žádné luxusní klinice s moderním vybavením, ale operoval ji ve své ordinaci starý veterinář, který svoji práci nedělá jen pro peníze, ale opravdu má rád zvířata.
Tak uvidíme, co přijde dál.
Budu občas přidávat informace jak se jí daří a doufám, že tím se i konečně najde trochu příznivější zpráva, aby se lidé tolik nebáli nechat svého psa operovat.
--- Konce citace ---
Pavle, díky za tvůj optimismus, ten mi chybí.
Ann, tobě chybí můj optimismus a mě chybí.... prostě mně svrbí prsty a jak rád bych opět přispíval do tvého fóra.
Ann:
--- Citace: Pavel Srpen 19, 2019, 08:59:20 odpoledne ---
prostě mně svrbí prsty a jak rád bych opět přispíval do tvého fóra.
--- Konce citace ---
A kdo, nebo co ti v tom brání? :D
Jinak moje fenečka je zatím OK, včera už zkoušela honit zajíce.
Fanda:
ahoj Ann tak to jsem rád, že fenečce se daří :) moc na Tebe myslím :) drž se Ann zdraví srdečně Fanda
Azalea:
Ahoj Pavle.
Píšeš: " jak rád bych opět přispíval do tvého fóra."
Klidně piš, vítáme každého. :) Tvůj starý účet obnovit nelze, založ si nový, nebo piš jako host.
Fanda:
ahoj Pavle :) i rád Tě uvidím :)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi