Nové fórum

Vaření => Vše o vaření - zkušenosti i dotazy => Téma založeno: Kaštelská Eva Listopad 01, 2021, 08:29:45 dopoledne

Název: Kohout na paprice
Přispěvatel: Kaštelská Eva Listopad 01, 2021, 08:29:45 dopoledne
Bude kohout na paprice stejně dobrý jako slepice?
Název: Re:Kohout na paprice
Přispěvatel: Marika Listopad 02, 2021, 07:07:38 dopoledne
Bude. Jen maso bývá tužší, musíš ho déle vařit.
Název: Re:Kohout na paprice
Přispěvatel: Matyáš Únor 11, 2022, 07:18:58 dopoledne
Když to zvíře koupíš mražené, stejně nepoznáš jestli to byla slepice, nebo kohout.  :)
Název: Re:Kohout na paprice
Přispěvatel: Honza Únor 16, 2022, 07:30:17 dopoledne
Přesně. U kuřat taky nevíš jestli jíš samičku, nebo samečka. Na obalu je psáno jen kuře.  :)
Název: Re:Kohout na paprice
Přispěvatel: Max Říjen 07, 2024, 07:03:54 dopoledne
Na paprice je nejlepší kuře.
Název: Re:Kohout na paprice
Přispěvatel: Dan Srpen 20, 2025, 06:36:13 dopoledne
Z kohouta bych udělal slepičí polévku. Ta bude dobrá.
Název: Re:Kohout na paprice
Přispěvatel: Soňa Září 04, 2025, 06:46:47 dopoledne
Na polévku je skvělý. Většina prodávaných kuřat je také kohout, protože slepičky si nechávají na chov a kohouti jsou nadbyteční.