Nové fórum
Vaření => Vše o vaření - zkušenosti i dotazy => Téma založeno: Kaštelská Eva Únor 13, 2021, 09:05:27 dopoledne
-
Čím se liší španělský ptáček naruby od španělského ptáčka?
-
Tak to jsou úplně stejné suroviny, jen španělská ptáček má náplň zarolovanou v mase a v tom naruby je maso jako plátek a to ostatní plave v omáčce.
-
To snad ani nemůže být dobré. Klasické ptáčky mám rád, ale aby párek a okurka plavala v omáčce?
-
Taky bych to nechtěl i když mám klasické španělské ptáčky rád.
-
Je to parodie na španělského ptáčka. Ptáček byl zřejmě postřelen a vnitřnosti se vysypaly do omáčky. :)
-
Já mám raději ptáčka na líc. :)
-
Je to parodie na španělského ptáčka. Ptáček byl zřejmě postřelen a vnitřnosti se vysypaly do omáčky. :)
:D :D :D