Nové fórum

Vaření => Vše o vaření - zkušenosti i dotazy => Téma založeno: Jana Červenec 15, 2020, 01:49:34 odpoledne

Název: Loupat bedly?
Přispěvatel: Jana Červenec 15, 2020, 01:49:34 odpoledne
Budu dělat řízky z bedly. Musí se sloupnout slupka z hlavičky?
Název: Re:Loupat bedly?
Přispěvatel: Jitka Červenec 15, 2020, 02:59:30 odpoledne
Určitě loupat. Ta slupka je tvrdá a řízek by pak nebyl dobrý. Z loupaných bedel jsou řízky vynikající.
Název: Re:Loupat bedly?
Přispěvatel: Linda Říjen 10, 2020, 09:15:44 dopoledne
Bedly je třeba loupat vždy, ať už je zpracuješ jakkoliv.
Název: Re:Loupat bedly?
Přispěvatel: Jitka Říjen 20, 2020, 01:47:22 odpoledne
Jistě, loupat.
Název: Re:Loupat bedly?
Přispěvatel: Ivan Říjen 26, 2020, 10:19:02 dopoledne
Bedel jsme taky přinesli plný košík, rostou všude. Budu tedy loupat.
Název: Re:Loupat bedly?
Přispěvatel: Max Únor 01, 2024, 07:02:49 dopoledne
Loupat. Slupka na hlavičce je tvrdá, zkazila by ti chuť z řízku.
Název: Re:Loupat bedly?
Přispěvatel: Soňa Únor 10, 2024, 07:05:18 dopoledne
Obalená oloupaná hlavička bedly osmažená jako řízek je vynikající lahůdka. Kam se hrabou žampiony.  :)