Nové fórum

Vaření => Vše o vaření - zkušenosti i dotazy => Téma založeno: Ilja Březen 14, 2020, 12:41:18 odpoledne

Název: Musí být segedín kyselý?
Přispěvatel: Ilja Březen 14, 2020, 12:41:18 odpoledne
Nemám rád kyselá jídla, musí být segedínský guláš kyselý?
Název: Re:Musí být segedín kyselý?
Přispěvatel: Mirek Březen 14, 2020, 01:57:33 odpoledne
Nemusí. Kyselý je proto, že se do něj dává kyselé zelí. Klidně si ho udělej ze zelí hlávkového, mám to vyzkoušené, je také dobrý.
Název: Re:Musí být segedín kyselý?
Přispěvatel: Vašek Říjen 01, 2020, 01:49:42 odpoledne
Správný segedínský guláš kyselý má být.
Název: Re:Musí být segedín kyselý?
Přispěvatel: Bára Říjen 02, 2020, 12:52:38 odpoledne
Souhlas, segedín má být kyselý. Kdo kyselé nerad, může si uvařit jiný guláš.
Název: Re:Musí být segedín kyselý?
Přispěvatel: Soňa Únor 11, 2025, 06:28:56 dopoledne
Nemusí. Kyselý je proto, že se do něj dává kyselé zelí. Klidně si ho udělej ze zelí hlávkového, mám to vyzkoušené, je také dobrý.
Dobré to asi je, ale už to není segedýn. Je to jiný guláš.