Nové fórum

Vaření => Vše o vaření - zkušenosti i dotazy => Téma založeno: Iveta Březen 08, 2020, 07:40:20 dopoledne

Název: Jak smažit hermelín?
Přispěvatel: Iveta Březen 08, 2020, 07:40:20 dopoledne
Obalujete ho celý, nebo rozkrojený na dvě půlky? A když ho rozpůlím, kterou stranou dolů se má smažit napřed?
Název: Re:Jak smažit hermelín?
Přispěvatel: Marika Březen 08, 2020, 03:29:30 odpoledne
Rozřízni ho, celý je na smažení moc velký a obal ho v trojobalu dvakrát.  Musíš ho dát smažit do dobře rozpáleného oleje a tak ti nevyteče.
 Pokud bys smažil půlky jen obalené v mouce, tak se dává smažit napřed tou měkkou stranou, kde byl rozpůlený.
Název: Re:Jak smažit hermelín?
Přispěvatel: Soňa Únor 07, 2025, 06:36:21 dopoledne
Když budeš smažit celý, nerozteče se.