Nové fórum
Vaření => Vše o vaření - zkušenosti i dotazy => Téma založeno: Mirek Douběta Listopad 24, 2019, 09:47:33 dopoledne
-
Na co se používá libeček? Zdá se mi že páchne, ale libeček v květináči v obchodech prodávají.
-
Libeček má i léčivé účinky. Jeho používáním se čistí organismus, ale nejvíce je užívaný v kuchyni. V polévce nemá chybu, v různých mletých masech, ochutí rýži i brambory. Libeček by neměl chybět v žádné kuchyni. Heslo dne: Komu smrdí libeček, tomu smrdí práce. ;D
-
To teda promiň, práce mi nesmrdí. Libeček páchne děsně a polévku dělá nahořklou.
-
To teda promiň, práce mi nesmrdí. Libeček páchne děsně a polévku dělá nahořklou.
Tak si zajdi na gastroskopii, kde by mohli zjistit příčinu, že se ti jeví použitím libečku polévka nahořklá.
-
Si děláš legraci, ne? Obtěžovat doktory protože každému chutná něco jiného?
-
Jak tedy víš, že libeček je v polévce nahořklý? Z doslechu?
Cituji tvá slova: Na co se používá libeček? Zdá se mi že páchne, ale libeček v květináči v obchodech prodávají. ;D
-
Protože jsem ho koupil a dal do hovězí polévky. Je moc aromatický a hořký. Proto se ptám na co se používá, protože mě nechutnal.
-
Protože jsem ho koupil a dal do hovězí polévky. Je moc aromatický a hořký. Proto se ptám na co se používá, protože mě nechutnal.
Nepleteš si hořkost s kyselostí? Hovězí polévka /dobře uvařená/ je mírně nakyslá. Snítka libečku absolutně nemůže ovlivnit chuť pokrmu!
-
Libeček je hořký. Musí se ho dát jen malý kousíček. Já ho taky nerada, dávám přednost celerové nati.
-
Místo celerové nati ho používám. Roste nám na zahradě jako plevel.
-
Taky libeček nemám rád. Celerová nať je mnohem lepší.
-
Dávám ho do polévky. Nám chutná. :)
-
Má silnou vůni, mě moc příjemný není.