Nové fórum

Vaření => Vše o vaření - zkušenosti i dotazy => Téma založeno: Mirek Douběta Listopad 24, 2019, 09:47:33 dopoledne

Název: K čemu je dobrý libeček?
Přispěvatel: Mirek Douběta Listopad 24, 2019, 09:47:33 dopoledne
Na co se používá libeček? Zdá se mi že páchne, ale libeček v květináči v obchodech prodávají.
Název: Re:K čemu je dobrý libeček?
Přispěvatel: Pavko Listopad 24, 2019, 11:48:41 dopoledne
Libeček má i léčivé účinky. Jeho používáním se čistí organismus, ale nejvíce je užívaný v kuchyni. V polévce nemá chybu, v různých mletých masech, ochutí rýži i brambory. Libeček by neměl chybět v žádné kuchyni. Heslo dne: Komu smrdí libeček, tomu smrdí práce. ;D
Název: Re:K čemu je dobrý libeček?
Přispěvatel: Mirek Douběta Listopad 24, 2019, 02:55:18 odpoledne
To teda promiň, práce mi nesmrdí. Libeček páchne děsně a polévku dělá nahořklou.
Název: Re:K čemu je dobrý libeček?
Přispěvatel: Pavko Listopad 24, 2019, 04:12:45 odpoledne
To teda promiň, práce mi nesmrdí. Libeček páchne děsně a polévku dělá nahořklou.
Tak si zajdi na  gastroskopii, kde by mohli zjistit příčinu, že se ti jeví použitím libečku  polévka nahořklá.
Název: Re:K čemu je dobrý libeček?
Přispěvatel: Mirek Douběta Listopad 24, 2019, 04:34:46 odpoledne
Si děláš legraci, ne? Obtěžovat doktory protože každému chutná něco jiného?
Název: Re:K čemu je dobrý libeček?
Přispěvatel: Pavko Listopad 24, 2019, 06:08:22 odpoledne
Jak tedy víš, že libeček je v polévce nahořklý? Z doslechu?
Cituji tvá slova: Na co se používá libeček? Zdá se mi že páchne, ale libeček v květináči v obchodech prodávají. ;D
Název: Re:K čemu je dobrý libeček?
Přispěvatel: Mirek Douběta Listopad 24, 2019, 07:13:45 odpoledne
Protože jsem ho koupil a dal do hovězí polévky. Je moc aromatický a hořký. Proto se ptám na co se používá, protože mě nechutnal.
Název: Re:K čemu je dobrý libeček?
Přispěvatel: Pavko Listopad 26, 2019, 06:43:32 odpoledne
Protože jsem ho koupil a dal do hovězí polévky. Je moc aromatický a hořký. Proto se ptám na co se používá, protože mě nechutnal.
Nepleteš si hořkost s kyselostí? Hovězí polévka /dobře uvařená/ je mírně nakyslá. Snítka libečku absolutně nemůže ovlivnit chuť pokrmu!
Název: Re:K čemu je dobrý libeček?
Přispěvatel: Nina Listopad 27, 2019, 12:52:23 odpoledne
Libeček je hořký. Musí se ho dát jen malý kousíček. Já ho taky nerada, dávám přednost celerové nati.
Název: Re:K čemu je dobrý libeček?
Přispěvatel: Samuel Květen 21, 2023, 06:56:49 dopoledne
Místo celerové nati ho používám. Roste nám na zahradě jako plevel.
Název: Re:K čemu je dobrý libeček?
Přispěvatel: Jakub Srpen 05, 2023, 06:50:11 dopoledne
Taky libeček nemám rád. Celerová nať je mnohem lepší.
Název: Re:K čemu je dobrý libeček?
Přispěvatel: Soňa Srpen 29, 2023, 07:05:58 dopoledne
Dávám ho do polévky. Nám chutná.  :)
Název: Re:K čemu je dobrý libeček?
Přispěvatel: Elen Září 18, 2023, 07:11:31 dopoledne
Má silnou vůni, mě moc příjemný není.