Nové fórum
Vaření => Vše o vaření - zkušenosti i dotazy => Téma založeno: Vendula Listopad 09, 2019, 09:48:26 dopoledne
-
Nikdy jsem je neochutnala. Do jakých jídel se přidávají?
-
A který lanýž máš na mysli? Je jich mnoho druhů, u nás nedostupných, ale vím od vnuka, který studuje v Praze gastronomii, že třeba bílý lanýž má mírnou česnekovou chuť a docela silnou aromatickou vůni. Osobně jsem jej nejedl, třeba jako kaviár, to není pochoutka pro můj vytříbený jazyk. ;)
-
Díky. Tak to jsem asi o nic nepřišla.
-
Když diskutuji s vnukem o jídle, tak se ptám, a u těch lanýžů mí říkal, že se krájí na tenké plátky nebo se nastrouhá a dává se do chuťovek, do polévek nebo i se tím posype rizoto, ryby nebo vejce...
-
Za ty prachy bych to nejedl.
-
Cena je úchvatná, taky by mi to za ty peníze nechutnalo. :)
-
To je pro pracháče. kteří už nevědí co by jedli. :D
-
Také jsem je nikdy neochutnala. Za tu cenu kolik by stály si nakoupím spoustu jiných dobrot. Najím se a ještě ušetřím. :)