Nové fórum
Vaření => Vše o vaření - zkušenosti i dotazy => Téma založeno: Pavko Září 06, 2019, 07:04:11 odpoledne
-
Chci na neděli upéct sekanou, ale nevím které maso je nejvhodnější a taky, aby mi nepraskla?!
-
Kdybys používal vyhledávání na těchto stránkách, našel bys bezva recept na sekanou od Ambita. ;)
https://www.noveforum.cz/index.php/topic,1992.msg6045.html#msg6045
Já se přiznám, že maso na sekanou doma nemelu, kupuji vepřové už mleté. Sekaná je také dobrá, záleží na poměru koření a česneku.
-
Aby nepraskla, potírám hotovou šišku vodou a dávám až do rozehřáté trouby.
-
Kdybys používal vyhledávání na těchto stránkách, našel bys bezva recept na sekanou od Ambita. ;)
https://www.noveforum.cz/index.php/topic,1992.msg6045.html#msg6045
Já se přiznám, že maso na sekanou doma nemelu, kupuji vepřové už mleté. Sekaná je také dobrá, záleží na poměru koření a česneku.
No, pokud vidíš co řezník dává do mlýnku, budiž, ale jinak bych mleté maso nekupoval.
-
Do sekané dávám sekané maso. :)
-
Kupuji mleté, kdo má čas se s tím doma mlít. :)
-
Maso je tak šíleně drahé, že už brzo budeme dělat sekanou z kopřiv. :)
-
Já kupuji mletou směs vepřové a hovězí.