Nové fórum
Vaření => Vše o vaření - zkušenosti i dotazy => Téma založeno: Bára Květen 17, 2019, 01:51:27 odpoledne
-
Jak zahušťujete špenát? Když dělám ten mražený, je vždycky moc řídký.
-
Někdo dává mouku, někdo smetanu s moukou, někdo vejce. Já ho nezahušťuji, máme rádi přírodní. Když dělám z mraženého protlaku, neházím ho na cibulku mražený. Nechám ho trochu rozmrazit a do sáčku udělám vidličkou dírky. Těmi dírkami pak vytlačím přebytečnou vodu. Potom řídký není. :)
-
Hlavně nedávej jíšku. Takto upravený špenát jsem jednou dostal na návštěvě a nedalo se to jíst. :D
-
Hlavně nedávej jíšku. Takto upravený špenát jsem jednou dostal na návštěvě a nedalo se to jíst. :D
-
Špenát mám nejraději zahuštěný jen vejcem. Ten se smetanou mi nechutná.
-
jen vajíčkem ho zahušťuji :)
-
Hlavně nedávej jíšku. Takto upravený špenát jsem jednou dostal na návštěvě a nedalo se to jíst. :D
to je pravda Lojzíku :D :D
-
Špenát já mám rád. :D
-
já taky Dane :D budu ho muset udělat budeme silní jak Pepek Námořník :D
-
já taky Dane :D budu ho muset udělat budeme silní jak Pepek Námořník :D
Přesně. :D :D :D
-
Dáváme jen vejce.
-
Nejlepší je přírodní.
-
Dávám vejce, stačí jen jedno.
-
Dnes bude k obědu s bramborovým knedlíkem a kusem vepřového. Už se těším. :)