Nové fórum
Vaření => Vše o vaření - zkušenosti i dotazy => Téma založeno: Eliška Květen 04, 2019, 01:01:34 odpoledne
-
To jen rozmačkám brambory, nebo se musí něco přidat?
-
Tak jen z brambor škubánky neuděláš. Potřebuješ hrubou mouku, sádlo nebo máslo, mletý mák a práškový cukr. Co myslíš, jaký typ brambor je nejvhodnější na škubánky?
-
Dík. Já mám právě doma hodně těch "C" tak je chci nějak zpracovat.
-
Ano, C jsou ty nejvhodnější brambory na škubánky nebo bramborové knedlíky a další.
-
Hrubou mouku bych do škubánků nedala. Dávám polohrubou.
-
Dobré jsou i ty už připravené ze sáčku. Sypu je cukrem a skořicí.
-
Taky kupuji ty v sáčku. Jsou rychle hotové a dobré. Děláme je i na slano s cibulkou nebo sýrem.
-
Mám rád ty škubánky ze sáčku. Jsou hned hotové a není s tím žádná práce.