Nové fórum

Vaření => Vše o vaření - zkušenosti i dotazy => Téma založeno: Fanda Květen 03, 2019, 09:36:05 dopoledne

Název: bryndza
Přispěvatel: Fanda Květen 03, 2019, 09:36:05 dopoledne
Máte rádi bryndzu ? :) Já moc ji mám rád na haluškách anebo dělám bryndzovou pomazánku. :)
Název: Re:bryndza
Přispěvatel: Katrin Květen 03, 2019, 09:39:13 dopoledne
Halušky s bryndzou dělám. Škoda že tolik podražila. :) Ale se zelím jsou taky dobré.
Název: Re:bryndza
Přispěvatel: Fanda Květen 03, 2019, 09:40:59 dopoledne
tak to musím vyzkoušet ty jsem ještě nedělal Katrinko se zelím :) no to je pravda :( velká škoda :(
Název: Re:bryndza
Přispěvatel: Guss Květen 03, 2019, 09:54:55 dopoledne
To jsou pravé slovenské. Druhý den ohříváním trochu připálené jsou nejlepší.  ;)
Název: Re:bryndza
Přispěvatel: Fanda Květen 03, 2019, 10:39:35 dopoledne
To jsou pravé slovenské. Druhý den ohříváním trochu připálené jsou nejlepší.  ;)
|

to musí Gussi zkusit :D :) ;) je pravda, že obvykle u mne do druhého nevydrží no :D
Název: Re:bryndza
Přispěvatel: Michal Březen 05, 2021, 02:55:25 odpoledne
Ohřívané a lehce připálené jsou nejlepší.
Název: Re:bryndza
Přispěvatel: Jitka Březen 07, 2021, 05:54:07 odpoledne
Dělám listové šátečky s bryndzou. Jsou vynikající.
Název: Re:bryndza
Přispěvatel: Marek Duben 13, 2021, 01:14:52 odpoledne
Bryndzové placičky, jak se dělají?
Název: Re:bryndza
Přispěvatel: Amur Duben 29, 2021, 03:07:13 odpoledne
Bryndzu mám rád.  :)
Název: Re:bryndza
Přispěvatel: Jitka Srpen 12, 2021, 12:07:41 odpoledne
I na chleba s máslem je bryndza skvělá.
Název: Re:bryndza
Přispěvatel: Mirek Prosinec 30, 2023, 07:09:47 dopoledne
Bryndza je dobrá i na brambory když jsou jako příloha k masu. Sypu na ni ještě pažitku.
Název: Re:bryndza
Přispěvatel: Dan Leden 02, 2024, 06:59:39 dopoledne
I na chleba s máslem je bryndza skvělá.
Když si ji posypeš pažitkou je ještě lepší.  :)