Odpověď

Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Marika
« kdy: Březen 09, 2025, 06:52:39 dopoledne »

Já bych rozmixovala část brambor a zeleninu.
Poslal: Jana
« kdy: Červenec 10, 2020, 09:06:47 dopoledne »

Já rozmíchám vejce ve smetaně.
Poslal: Jiřina
« kdy: Červenec 07, 2020, 03:03:33 odpoledne »

Do některých polévek se hodí kysaná smetana, do jiných sladká smetana. Také se tím zahustí.
Poslal: Lída
« kdy: Červenec 07, 2020, 12:23:25 odpoledne »

Můžeš zahustit i vejcem. 
Poslal: Milena
« kdy: Červenec 07, 2020, 12:16:30 odpoledne »

To záleží na druhu polévky. Do bramboračky rozmixuji část brambor, do zeleninových část zeleniny. Někdy použiji bezlepkovou mouku, nebo solamyl.
Poslal: Inka
« kdy: Červenec 07, 2020, 12:08:31 odpoledne »

Čím zahušťujete polévky když ne moukou?