Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Únor 10, 2023, 07:01:42 dopoledne »

Filety z mořských ryb kosti nemají a jsou chutné.
Poslal: ambito
« kdy: Duben 27, 2019, 01:42:40 odpoledne »

Každá ryba je chutná, jen ji dobře připravit a co se týká kosti, ze sladkovodních tak snad pstruh nebo lín, ale z každé ryby můžeš udělat filé a nemusíš se hrabat v kostech či kůstkách. O mořských rybách toho mnoho nevím, ale také jsou z nich filety.
Poslal: Jaruna
« kdy: Duben 27, 2019, 01:36:43 odpoledne »

Které ryby mají nejchutnější maso a málo kostí?