Odpověď

Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Únor 19, 2025, 06:45:21 dopoledne »

Nemusí být zkažené. Poznáš to podle zápachu. Vejce praskají při rychlé změně teplot. Mají se nechat před vařením chvíli v pokojové teplotě a pak dát vařit do studené vody.
Poslal: Jitka
« kdy: Únor 18, 2025, 07:11:34 dopoledne »

Vařila jsem starší vajíčka a všechny mi popraskala. Mám je radši vyhodit?