Odpověď

Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Soňa
« kdy: Dnes v 06:52:19 dopoledne »

Dneska je upeču. Ale bez tuku, aby to bylo i zdravé.  :)
Poslal: Mirek
« kdy: Včera v 06:39:14 dopoledne »

Je výborný, jen ho musíš péct pomalu a dlouho, aby bylo maso měkké.
Poslal: Marika
« kdy: Červen 17, 2024, 06:31:38 dopoledne »

Je vynikající.  :)
Poslal: Max
« kdy: Únor 01, 2022, 07:10:13 dopoledne »

Mě chutnal.  :)
Poslal: Soňa
« kdy: Leden 22, 2022, 07:22:00 dopoledne »

Nekazila bych řízek česnekem a bramborák řízkem.  :)
Poslal: Dan
« kdy: Prosinec 03, 2021, 06:53:42 dopoledne »

U nás se občas dělá. Mám ho rád.
Poslal: Lojza
« kdy: Prosinec 03, 2021, 06:46:19 dopoledne »

Klasický řízek a bramborák třeba se zelím. To bych si dal.  :)
Poslal: Lucka
« kdy: Prosinec 03, 2021, 06:41:38 dopoledne »

Je dobrý. Já ale dávám přednost klasickému řízku.  :)
Poslal: Ema
« kdy: Prosinec 02, 2021, 12:30:41 odpoledne »

Je dobrý řízek v bramboráku? Nikdy jsem ho nejedla.