Odpověď

Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Září 28, 2025, 06:33:47 dopoledne »

Je to jednoduché. Na 250 g sýra budeš potřebovat asi 1 litr plnotučného mléka, syřidlo (nebo asi 1-2 lžíce citronové šťávy), asi 1,5 litru vody a 60 – 100 g soli. Mléko pasterizuj a k teplému mléku přidej syřidlo. Míchej, dokud se mléko nevysráží, slij přes plátýnko a důkladně vyždímej. Pak ho vytvaruj do požadovaného tvaru.
Poslal: Airy
« kdy: Duben 28, 2023, 06:51:03 dopoledne »

A jaký chceš? Na internetu najdeš spoustu návodů, stačí ten dotaz napsat do Google.
Poslal: Bára
« kdy: Duben 27, 2023, 06:56:51 dopoledne »

Jak se vyrábí sýr doma?