Odpověď

Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Max
« kdy: Září 14, 2025, 06:43:22 dopoledne »

Jsou dobré i slané.
Poslal: Soňa
« kdy: Srpen 28, 2025, 06:48:24 dopoledne »

Dávám je jako přílohu k řízkům. Tedy jen občas, jsou drahé.
Poslal: Dana
« kdy: Srpen 19, 2025, 07:10:43 dopoledne »

Máme je rádi zapečené se sýrem.
Poslal: Mirek
« kdy: Srpen 06, 2025, 06:57:05 dopoledne »

Na slaná jídla se hodí normální brambory. Jsou i levnější.
Poslal: Patricie
« kdy: Květen 09, 2023, 06:54:02 dopoledne »

Moc se to nehodí. Vhodné jsou na sladká jídla. Někdo ale má tu sladkou chuť rád, mohou se upravit jako hranolky.
Poslal: Jířa
« kdy: Květen 08, 2023, 07:33:40 dopoledne »

Jde použít sladké brambory na přípravu slaného jídla? Hodí se třeba k masu?