Odpověď

Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Mirek
« kdy: Srpen 09, 2025, 06:40:58 dopoledne »

Řepa se solí až po uvaření, ale většinou to není třeba. Je nasládlá, sůl nepotřebuje.
Poslal: Matyáš
« kdy: Duben 03, 2022, 06:44:27 dopoledne »

Nejzdravější je syrová. Strouhaná se hodí do salátů.
Poslal: Iva
« kdy: Březen 30, 2022, 10:38:50 dopoledne »

Vodu nesolit a vařit tak dlouho, než je řepa měkká.
Poslal: Dan
« kdy: Březen 27, 2022, 06:58:34 dopoledne »

Vařená a nastrouhaná s křenem je zdravá vynikající lahůdka.  :)
Poslal: Katrin
« kdy: Květen 28, 2019, 12:07:51 odpoledne »

Vodu na vaření řepy nesolím a vařím jí podle velikosti hodinu až dvě. 
Poslal: Magdalena
« kdy: Květen 28, 2019, 11:35:06 dopoledne »

Jak se vaří červená řepa? Voda se musí osolit, nebo se nesolí? A jak dlouho jí mám vařit?