Odpověď

Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Honza
« kdy: Duben 21, 2025, 06:58:48 dopoledne »

Jojo, taky budeme dnes opékat.  :)
Poslal: Marika
« kdy: Duben 26, 2024, 06:41:08 dopoledne »

Dostala jsem na ně chuť, večer uděláme ohníček.  :)
Poslal: Lojza
« kdy: Duben 25, 2024, 06:25:16 dopoledne »

Já nařezávám jen špičky. Někdo dělá řez i ze dvou stran. ale pak vyteče víc šťávy.
Poslal: Iva
« kdy: Duben 24, 2024, 07:10:32 dopoledne »

Jak správně naříznout špekáčky na opékání nad ohýnkem?