Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Mirek
« kdy: Leden 04, 2025, 06:45:00 dopoledne »

Kuřecí játra se před smažením solit mohou, ale také je solím až hotová.
Poslal: Elen
« kdy: Listopad 28, 2024, 06:40:19 dopoledne »

Všechna játra solím až hotová.
Poslal: Max
« kdy: Listopad 14, 2024, 06:58:13 dopoledne »

Jsou výborná i když se solí až hotová.
Poslal: Vašek
« kdy: Říjen 27, 2021, 03:40:41 odpoledne »

Kuřecí játra se mohou solit před úpravou.
Poslal: Milena
« kdy: Květen 09, 2021, 03:43:09 odpoledne »

Kuřecí játra před úpravou solím.
Poslal: Miluška
« kdy: Únor 10, 2021, 01:35:49 odpoledne »

Kuřecí játra před smažením nesolím, nesolím je ani dušená na cibulce. Osolím až hotové jídlo.
Poslal: Tomáš
« kdy: Duben 26, 2019, 04:49:31 odpoledne »

Kuřecí jsou měkká, ta můžeš solit před smažením. Vepřová a hovězí solím až hotová.
Poslal: Karolína
« kdy: Duben 25, 2019, 11:01:46 dopoledne »

Mohou se játra osolit před smažením, nebo se solí až hotová?