Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Srpen 31, 2024, 06:36:49 dopoledne »

Já je neloupu. Pod slupkou je nejvíc vitamínů.
Poslal: Patricie
« kdy: Srpen 14, 2021, 06:58:29 dopoledne »

Musíš je jen spařit, prolít horkou vodou třeba na cedníku. Tak se neuvaří.
Poslal: Věra
« kdy: Srpen 13, 2021, 03:42:46 odpoledne »

Nezničím tou horkou vodou vitaminy? Chci loupaná rajčata do salátu, nebudou uvařená?
Poslal: Jana Samíková
« kdy: Duben 15, 2019, 02:03:46 odpoledne »

Děkuji, moc mi to pomohlo. Opravdu tak to jde snadno.
Poslal: Fanda9175
« kdy: Duben 15, 2019, 01:04:52 odpoledne »

dobrý den paní Samíková  spařte je horkou vodou pak jdou rychle ji oloupat :) 
Poslal: Jana Samíková
« kdy: Duben 15, 2019, 09:49:59 dopoledne »

Jak loupete rajčata? Vůbec mi to nejde.