Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Srpen 18, 2024, 06:38:02 dopoledne »

Já ji také ve slané vodě nevařím a dobrá je.
Poslal: Lojza
« kdy: Leden 20, 2020, 01:25:02 odpoledne »

Zelenina je slaná dost sama o sobě. Vařit v osolené vodě ji určitě nemusíš. Sůl je jen zvyk, když přestaneš solit za čas tu slanou chuť ucítíš a nejen v té zelenině.
Poslal: Eda
« kdy: Leden 20, 2020, 12:38:34 odpoledne »

Mám prý omezit solení, jde vařit zelenina i v nesolené vodě? Nebude třeba tvrdá?