Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Elen
« kdy: Září 20, 2023, 06:52:00 dopoledne »

Když necháš pohanku pár hodin máčet ve studené vodě změkne a vařit ji nemusíš. Přidávám ji tak někdy do polévky.
Poslal: Patricie
« kdy: Září 20, 2023, 06:42:11 dopoledne »

Místo cukru a skořice můžeš vmíchat marmeládu, nebo pokrájené ovoce.
Poslal: Lucka
« kdy: Září 20, 2023, 06:40:45 dopoledne »

Pohanku nasypeš do vroucího mléka a odstavíš. Necháš ji dojít pod pokličkou. Vařením by ztratila na kvalitě. Hotovou kaši posypeš cukrem a skořicí.
Poslal: Bořek
« kdy: Září 19, 2023, 09:00:42 dopoledne »

Jak se dělá pohanková kaše?