Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Mirek
« kdy: Duben 23, 2023, 06:58:38 dopoledne »

Nevěřil bych, že maso z kamzíka se dá koupit. To musela být nějaká černota. :)
Poslal: Soňa
« kdy: Duben 22, 2023, 06:53:40 dopoledne »

Kamzíka jsem nikdy nejedla.  :)
Poslal: Kaštelská Eva
« kdy: Říjen 30, 2019, 07:30:34 dopoledne »

Upeč to v celku jako zvěřinu. Dej hodně mrkve a česneku, bobkový list. K tomu špenát a bramborový knedlík. Budeš mít lahůdku.
Poslal: Mirek
« kdy: Říjen 29, 2019, 07:28:39 odpoledne »

Koza není špatná. V guláši se schová.  :D
Poslal: Pavko
« kdy: Říjen 29, 2019, 07:05:48 odpoledne »

Až uvaříš ten guláš, dej vědět jak terénkoza chutná. ;D
Poslal: Lojza
« kdy: Říjen 29, 2019, 06:48:00 odpoledne »

Stejně jako jinou zvěřinu. Výborný bude guláš.
Poslal: Daniel
« kdy: Říjen 29, 2019, 04:54:29 odpoledne »

Koupil jsem u řezníka kamzičí maso, byla to vyjímečně výhodná nabídka. Jak ho zpracovat?