Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Dana
« kdy: Březen 06, 2022, 07:07:04 dopoledne »

Taky ho požívám, hlavně na hovězí. I guláš v něm uděláš rychle a je dobrý.
Poslal: Lucka
« kdy: Březen 01, 2022, 07:35:55 dopoledne »

Maso je uvařené rychle, ušetříš čas i energii.
Poslal: Jana
« kdy: Únor 28, 2022, 08:18:51 dopoledne »

Jaké má výhody používání tlakového hrnce?