Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Lucka
« kdy: Červen 03, 2021, 06:46:34 dopoledne »

Ve vodě je i malé množství arzeniku. Když ji budeš převařovat pořád dokola, bude jeho zbytek přibývat na dně konvice a bude ho pořád víc.
Poslal: Marika
« kdy: Červen 02, 2021, 07:10:31 dopoledne »

Protože častým převařováním se voda odpařuje, ale na dně konvice zůstávají sloučeniny, například fluoridy a dusičnany.
Poslal: Jitka
« kdy: Červen 01, 2021, 07:16:05 dopoledne »

Proč se má vylévat zbytek vody z varné konvice a dávat vždy čerstvou vodu?