Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Mirka
« kdy: Březen 02, 2021, 09:51:11 dopoledne »

Kedlubnové zelí je dobré, děláme ho často. Někdy přidávám i mrkev, nebo cuketu.
Poslal: Mirek
« kdy: Duben 18, 2020, 04:33:08 odpoledne »

Ocet do kedlubnového zelí nepatří. Jen nastrouháš kedlubny, osolíš a dusíš na cibulce.
Poslal: Hanka
« kdy: Duben 18, 2020, 01:24:11 odpoledne »

Dělá se kyselé s octem, nebo je slané?