Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Emil Vrána
« kdy: Prosinec 18, 2020, 03:00:14 odpoledne »

Na syrové maso je třeba -18 stupňů. Ostatním potravinám stačí 10.
Poslal: Marek
« kdy: Červenec 02, 2020, 03:20:37 odpoledne »

Minimálně -18. když máš víc, jen dobře. Pokud mražené potraviny spotřebuješ do 14 dní, stačí i -10 stupňů.
Poslal: Ann
« kdy: Únor 16, 2019, 07:53:11 odpoledne »

Ideální teplota pro dlouhodobé skladování potravin je - 18 stupňů.
Poslal: Papáková Iva
« kdy: Únor 16, 2019, 07:47:57 odpoledne »

Kolik stupňů musí být v mrazáku pro dlouhodobé skladování potravin?