Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Alena
« kdy: Listopad 17, 2020, 03:09:40 odpoledne »

Určitě ten s vroubky. Přeřeže zcela zmražené maso bez problému.
Poslal: Emila
« kdy: Červen 03, 2020, 07:05:49 odpoledne »

Jiným než zubatým nožem mražené maso neukrojíš. Vyber si nůž s většími zuby, tím to jde skvěle.
Poslal: František
« kdy: Únor 15, 2019, 07:36:09 odpoledne »

Mám vyzkoušeno, také maso pro psy porcujeme mražené. Větší nůž s vroubky je ideální. Maso vlastně piluješ a jde to snadno.
Poslal: Majka Tlustá
« kdy: Únor 15, 2019, 07:00:28 odpoledne »

Beru pro psa mražené maso, vozí mi ho v kilovém balení. Potřebuji ho naporcovat nerozmrazené na poloviny. Jakým nožem to půjde?