Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Barbora
« kdy: Listopad 16, 2020, 05:35:41 odpoledne »

Tak to máš Karle štěstí. Prošlou konzervu už bych neriskovala. Může i zabít.
Poslal: Karel30
« kdy: Březen 15, 2019, 09:51:21 dopoledne »

Byla dobrá. Včera jsem ji snědl a nic mi není.  :)
Poslal: Brouk Pytlík
« kdy: Březen 15, 2019, 09:16:13 dopoledne »

Neobával bych se toho. Vždyť to je jen pár dnů po konci uvedené spotřebě...jakmile konzervu otevřeš a ucítíš krásnou vůni, uvidíš, že tuk a šťáva není řídká a maso nazelenalé, klidně ji sněz. Je ovšem rozdíl, jak kvalitní maso v konzervě jsi koupil. Ty náhražky masových konzerv bych nejedl ani týden po výrobě, natož v průběhu doby spotřeby.


Změna přezdívky hosta
Poslal: Fanda9175
« kdy: Březen 14, 2019, 08:12:14 odpoledne »

hlavně Kájo buď opatrný :) jak jsou prošlé konzervy mají v sobě botulunin (klobásový jed) a jak správně říká František přičuchni si :)
Poslal: František
« kdy: Březen 14, 2019, 08:10:32 odpoledne »

Jestli nemá vyboulené víčko, tak jí nic nebude. Otevři ji přičichni. To poznáš.
Poslal: Karel30
« kdy: Březen 14, 2019, 07:27:31 odpoledne »

Našel jsem v ledničce masovou konzervu a je na ní napsáno spotřebujete do 10.2.19. Bude ještě jedlá?