Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Julian
« kdy: Říjen 11, 2020, 03:19:32 odpoledne »

Zkrystalizovaný med stačí nahřát a bude zase tekutý.
Poslal: Tomáš
« kdy: Březen 08, 2019, 07:42:21 odpoledne »

Krystalizuje pravý a kvalitní med, protože obsahuje glukózu. U té je krystalizace přirozený jev. Med který zůstane tekutý, není pravý, je něčím naředěný.
Poslal: Gabriela
« kdy: Březen 08, 2019, 04:50:32 odpoledne »

Je nějaký med který neztvrdne?