Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Erika
« kdy: Srpen 10, 2020, 03:19:58 odpoledne »

Na nesolené brambory nebo balkánský salát je dobrý.
Poslal: Patrik
« kdy: Prosinec 22, 2019, 02:35:38 odpoledne »

Díky všem. Zkusím to tofu.
Poslal: Fanda
« kdy: Prosinec 22, 2019, 01:15:33 odpoledne »



  přesně jak píše Elen. :) Je slaný. Nepoužívám ho místo něj nízkotučný tvaroh raději anebo mám rád tofu. :)
Poslal: Elen
« kdy: Prosinec 22, 2019, 08:08:48 dopoledne »

Na zeleninové saláty ho dávám, ale nejlepší je namíchaný se strouhaným tvarohem. Ta směs už tolik slaná není.
Poslal: Max
« kdy: Prosinec 22, 2019, 07:49:48 dopoledne »

Sůl je dobrý konzervant, sýr tak dlouho vydrží. Ale na můj vkus je také slaný moc.
Poslal: Ivan
« kdy: Prosinec 22, 2019, 07:28:50 dopoledne »

To je sýr pro ty kteří věří, že sůl je nad zlato.  :)
Poslal: Patrik
« kdy: Prosinec 21, 2019, 07:09:50 odpoledne »

Mám ho rád, ale je přesolený. Méně slaný by měl jemnější chuť. Proč se tolik solí?