Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Michal
« kdy: Červenec 23, 2020, 05:54:25 odpoledne »

Kedlubny jsou dobré i syrové nastrouhané do salátů.
Poslal: Ann
« kdy: Únor 26, 2019, 03:50:56 odpoledne »

Dělám je i obalené v trojobalu jako řízek a jsou dobré.
Poslal: Teta Běta
« kdy: Únor 26, 2019, 01:04:32 odpoledne »

Jak jinak je ještě možné upravit kedlubny, než jako kedlubnové zelí?