Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Michal
« kdy: Červen 08, 2020, 05:29:10 odpoledne »

Brambory naklíčí brzo. Normálně je jím a nic mi není.
Poslal: Ann
« kdy: Únor 17, 2019, 09:59:27 dopoledne »

Můžeš, pokud nejsou změklé, nic jim není. Jen ty klíčky před vařením olámej.
Poslal: Lišková
« kdy: Únor 17, 2019, 09:50:23 dopoledne »

Brambory mi ve špajzu naklíčily. Mohou se ještě jíst?