Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Petr
« kdy: Březen 27, 2020, 03:09:00 odpoledne »

Mám raději to acidofilní. Je hustší a méně kyselé, než kefírové.
Poslal: Libor
« kdy: Březen 27, 2020, 09:35:50 dopoledne »

Rozdílná je pouze výroba. Liší se v druzích mikroorganismů které jsou do mléka přidány. 
Poslal: Marie
« kdy: Březen 26, 2020, 06:46:38 odpoledne »

Jaký je rozdíl mezi kefírovým a acidofilním mlékem?