Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Tulák
« kdy: Červenec 11, 2019, 04:28:37 odpoledne »

Mrazíme i špendlíky. Všechno ovoce jde mrazit. Je pak sice měkké, ale vitamíny neztrácí.
Poslal: Hana
« kdy: Červenec 11, 2019, 04:24:02 odpoledne »

Tak dík. Mám na třešně peckovač, vypeckuji je hned.
Poslal: Jana
« kdy: Červenec 11, 2019, 04:22:57 odpoledne »

Mohou, já je mrazím. Ale jestli dáváš do bublaniny vypeckované, tak je vypeckuj před zmrazením, protože pak už to nepůjde.
Poslal: Hana
« kdy: Červenec 11, 2019, 03:38:41 odpoledne »

Do bublaniny v zimě půjdou pak dát?