Odpověď

Upozornění: do tohoto tématu bylo naposledy přispěno před 120 dny.
Zvažte prosím založení nového tématu.
Jméno:
E-mail:
Předmět:
Ikona zprávy:

Připojit:
(Vymazat přílohu)
(více příloh)
Omezení: 4 příloh na příspěvek, maximální velikost 2000KB, maximální vlastní velikost 2000KB
Ověření:
Zadejte znaky zobrazené na obrázku
Poslechnout obrázek / Požádat o jiný obrázek

Zadejte znaky zobrazené na obrázku:
Nejdelší řeka v ČR:

Zkratky: stiskněte shift+alt+s pro odeslání nebo shift+alt+p pro prohlédnutí


Shrnutí tématu

Poslal: Ann
« kdy: Červenec 09, 2019, 08:05:22 odpoledne »

Hlavičku smažím jako řízek. Pár minut stačí, jen se nesmí jíst syrové.
Poslal: Lucka
« kdy: Červenec 09, 2019, 07:56:42 odpoledne »

Prý se má 10 minut vařit, pak je jedlý. Výborný je v bramboračce, ale dávám ho i do míchanice. Dám cibulku a na ni kováře, asi 5 minut dusím a pak přidám ostatní houby.
Poslal: Rafael
« kdy: Červenec 09, 2019, 07:20:41 odpoledne »

Jak upravujete hřib kovář aby byl jedlý?