Všetečné otázky > Vše co se vám nechce hledat ve Wiki i pokec
Fanoušku děkuji ti za pozdrav
Fanda9175:
--- Citace: Ann Březen 18, 2019, 02:32:28 odpoledne ---Děkuji za pozdrav, mám se skvěle a doufám že ty také. :) Máme tě všichni rádi a klidně nám ty pozdravy piš tady na sklo, ať si je přečtou i ostatní, kteří se nepřihlásili a tak nevidí, že mají něco ve schránce. :) Přeji ti krásný slunný den. Ann
--- Konce citace ---
jé a to můžu Aničko tady psát ? :) nevyhodí mne za to admin ? trošku se bojím mám vás tak moc rád
Fanda9175:
--- Citace: Tomáš Březen 18, 2019, 02:36:23 odpoledne ---Fando děkuji a odpočívej. Včera ses nachodil hodně. :)
--- Konce citace ---
děkuji moc Tomi :) to já odpočívat neumím vůbec právě dnes 5 km a to ještě s nákupem na jak dlouho :)
Fanda9175:
--- Citace: Airy Březen 18, 2019, 03:31:53 odpoledne ---Jeden vzdušný pozdrav pro Fanouška. Ahoj. :)
--- Konce citace ---
Airinko, mockrát děkuji Ti to mne těší :) moc také Tě zdravím :)
Fanda9175:
--- Citace: Petr Březen 18, 2019, 03:28:21 odpoledne ---Také děkuji a posílám pozdrav ještě větší. :) Ano lesem běhám rád, ale bohužel to k vám mám daleko. Budu na tebe při běhání aspoň myslet, jo? :) Jsi můj kamarád a děkuji ti za výpomoc tady na fóru. :)
--- Konce citace ---
ahoj Peťo jsi moc hodný také jsi můj kamarád :) a rád Ti pomůžu i kdyby Tě něco trápilo :) moc děkuji :)
Fanda9175:
--- Citace: Darina Březen 18, 2019, 03:19:06 odpoledne ---Já se přidám, ráno už není, večer ještě také ne, tak přeji hezké odpoledne. :)
--- Konce citace ---
děkuji moc Darinko krásný večer :)
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
[*] Předchozí strana
Přejít na plnou verzi