Vaření > Vše o vaření - zkušenosti i dotazy
Co s připálenými bramborami?
(1/1)
Gábina:
Vařila jsem brambory ve slupce a bohužel jsem na ně zapomněla. Voda se vyvařila a jsou dole trochu připečené. Poradíte jak je zpracovat, abych je nemusela vyhodit? Dík za každý nápad. :)
Katrin:
Já bych je také nevyhodila. Když odřízneš ten připečený spodek, budou jedlé. Budou sice vonět jako brambory pečené v ohníčku, ale ty také nejsou špatné. :) Udělala bych z nich Francouzské brambory. Když dáš koření a něco dobrého do nich, bude to dobrota. :)
Jitka:
Zapečené s čímkoliv budou dobré.
Linda:
I bramborové placky z nich budou dobré. Budou jako pečené na ohýnku.
Navigace
[0] Seznam témat
Přejít na plnou verzi