Vaření > Vše o vaření - zkušenosti i dotazy

Co s připálenými bramborami?

(1/1)

Gábina:
Vařila jsem brambory ve slupce a bohužel jsem na ně zapomněla. Voda se vyvařila a jsou dole trochu připečené. Poradíte jak je zpracovat, abych je nemusela vyhodit? Dík za každý nápad.  :)

Katrin:
Já bych je také nevyhodila. Když odřízneš ten připečený spodek, budou jedlé. Budou sice vonět jako brambory pečené v ohníčku, ale ty také nejsou špatné.  :) Udělala bych z nich Francouzské brambory. Když dáš koření a něco dobrého do nich, bude to dobrota.  :)

Jitka:
Zapečené s čímkoliv budou dobré.

Linda:
I bramborové placky z nich budou dobré. Budou jako pečené na ohýnku.

Navigace

[0] Seznam témat

Odpověď

Přejít na plnou verzi