Flora a fauna > Vše o přírodě a chovatelství

Máte doma nějaké zvířátko?

<< < (2/3) > >>

Fanda:

--- Citace: Ann  Únor 14, 2019, 01:23:00 odpoledne ---Také mám psa.  :) Mám i kočku, ta je ale venkovní. Domu se chodí jen najíst.

To je on, když byl štěně.  :)

--- Konce citace ---

krásný je :)

ambito:
I když jsem byl odpůrcem (po negativních zkušeností), oželelo se mi štěněte, kterého jeho původní majitel nemohl sebou vozit v TIRu, protože mu to majitel zakázal a když byl na cestách, celý týden bylo štěně pokaždé u někoho jiného a to nedělalo pro štěně dobře. Chtěl ho dát do útulku. Shodou okolností moje známá, která má cvičák, mi zavolala, jestli nechci pejska a že se mám přijet podívat. Když jsem štěně uviděl, byla to láska na první pohled a od té doby je Ketty u nás jako nová členka.

Ann:
Černá krasavice.  :) Máš hezký nový avatar.  :)

Ann:
Fando, to je origoš fotka, jestli jsi myslel, žes našel některý z těch nedostatků.  :) Jen už je stará. Ale mám i fůru nových.  :)
Jedna drbna z naší ulice když mého psa vidí, vždycky začne povídat něco o krávách. Možná to zbarvení ji k tomu vede.   :D Prostě to ignoruji. Kdybych měla hloubat nad tím, jestli tím náhodou nemyslí mě ....  :D

Fanda:
já nepsal nic o nedostatcích jen jsem Ti pochválil pejska :) Má krásné vybarvení :) . Boože :( ty lidi no to bych ignoroval jak říkáš...

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

[*] Předchozí strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi