Příběhy ze žívota i vtípky > Zajímavé příběhy ze života i vtipy, vše v jednom
Očkování jako symbol národní hrdosti roku 2021
Vladěna:
To má hlásat nová kampaň na očkování. Už dlouho jsem se tak nezasmála. :D :D :D
A jak koukám do jiných diskuzí, baví se všude. :D
Dan:
Četl jsem to. :) Vymyslel to Blatný. :D Taky vymyslel, že upraví PSA aby už od čtvrtého stupni zvýhodňoval očkované. Tedy diskriminace..... Fuj
Jaroslav Linhart:
Nakonec tu kampaň za 50 milionů vymysleli jinak. Zaplatili médiím aby psali o tom jak je obrovský zájem o očkování a málo vakcín. :) Chyták na slepice který najdeš v leckteré klamavé reklamě. Koukneš na podivnou prý zázračnou vodičku a vidíš jak se o to lidé perou a v nabídce je jen omezené množství. :D
Mě by víc zajímalo, kolik změn už stačili v nouzovém stavu urychleně a bez řádné kontroly vpašovat do našich zákonů. Asi to bude zlé ......
Samuel:
Přesně tak. Vakcín není málo, málo je těch, kteří se chtějí nechat naočkovat a zadarmo na sobě nechat dva roky cosi testovat. Víc než polovina zdravotníků to odmítla a senioři kteří jsou nesvéprávní a vyřídili to za ně poručníci už taky došli. ;) Ti kterým to ještě trochu myslí vakcínu nechtějí.
Tak se zkouší na lidi trik pro hlupáky, že je toho málo a všichni to chtějí. :D Asi mají Čechy za hlupáky.
Zákon který má nahradit nutnost nouzového stavu a který chce nyní Blatný předložit ke schválení má dávat veškerou pravomoc ministerstvu zdravotnictví rozhodovat o osudu lidí, zavírat jim živnosti a je v něm možnost nařídit povinné očkování. Už jednou mu to neprošlo, doufejme, že neprojde ani podruhé, protože jinak jsme v háji ....
Dan:
To byla doba, lepší je nevzpomínat. :D Tahle doba z nás zase udělá bezdomovce a žebráky.
Navigace
[0] Seznam témat
[#] Další strana
Přejít na plnou verzi