Příběhy ze žívota i vtípky > Zajímavé příběhy ze života i vtipy, vše v jednom

V ČR jako v Kocourkově?

(1/4) > >>

Etna:
Jak je možné, že vláda schválila cestování do zahraničí s tím, že na cestu zpátky stačí mít čtyři dny starý výsledek testu že nemám Covid a nemusím tedy do karantény.
 To že jsem ho před čtyřmi dny neměla přece neznamená,  že jsem se nemohla v průběhu těch čtyř dní nakazit. To jako že si sem máme natahat další vlnu epidemie?
Tak to vládě vyhovuje? Chce mít výjimečný stav co možná nejdéle?
A lidi ať si  dál sedí doma a dělají jen to co jim vláda nařídí? Kde je naše svoboda? Fuj!

Jitka:
No je to blbina. Ze zahraničí to k nám přišlo a ze zahraničí se to zase vrátí. Uvolnit hranice měli až naposledy, nebo rozhodnout že každý kdo přijel z ciziny musí do karantény. 

Měli raději dořešit problém školáků, protože rozhodnutí že 25 května může do základních škol první stupeň a druhý ne, je taky blbina. Hodně rodin má dítě na prvním i na druhém stupni. Tak maminy do práce stejně nemohou, protože staršímu dítěti někdo musí uvařit oběd a nechat ho celý den zcela bez dozoru je také špatně.

Dan:
Dámy já s Vámi souhlasím. Většina těch nařízení která se neustále mění je nedomyšlená.  :)
Řekl bych skoro, že v ČR už je situace natolik dobrá, že je třeba vpustit sem další vlnu nákazy, aby vláda obhájila nutnost prodloužení výjimečného stavu.  :)

Fanda:

ahooj Dane a přátelé z nového fóra, :)
  také je mi dost smuntoo z této situace, ktreá se děje. Moc na vás všechny myslím. Hlavně mne štve, jak nětkeří lidé už roušky nenosí.
  A ještě když se člověk řekne a ohradí tak jsou vulgární...
  Držte se přeji vám hlavně to zdraví. :)
  Moje rodina je v pohodě.
  Se srdečnými pozdravy
  Fanda

Lojza:
Ahoj Fando. Když on je právě problém v tom, jak se ze dne na den nařízení mění. Lidé už nemají přehled co smí a co ne. Je povoleno chodit bez roušky v přírodě a při sportu.  Asi si to každý vyložil po svém.  :)

Navigace

[0] Seznam témat

[#] Další strana

Odpověď

Přejít na plnou verzi