Vaření > Vše o vaření - zkušenosti i dotazy

Musí být segedín kyselý?

(1/1)

Ilja:
Nemám rád kyselá jídla, musí být segedínský guláš kyselý?

Mirek:
Nemusí. Kyselý je proto, že se do něj dává kyselé zelí. Klidně si ho udělej ze zelí hlávkového, mám to vyzkoušené, je také dobrý.

Vašek:
Správný segedínský guláš kyselý má být.

Bára:
Souhlas, segedín má být kyselý. Kdo kyselé nerad, může si uvařit jiný guláš.

Soňa:

--- Citace: Mirek  Březen 14, 2020, 01:57:33 odpoledne ---Nemusí. Kyselý je proto, že se do něj dává kyselé zelí. Klidně si ho udělej ze zelí hlávkového, mám to vyzkoušené, je také dobrý.

--- Konce citace ---
Dobré to asi je, ale už to není segedýn. Je to jiný guláš.

Navigace

[0] Seznam témat

Odpověď

Přejít na plnou verzi