Vaření > Vše o vaření - zkušenosti i dotazy
Musí být segedín kyselý?
(1/1)
Ilja:
Nemám rád kyselá jídla, musí být segedínský guláš kyselý?
Mirek:
Nemusí. Kyselý je proto, že se do něj dává kyselé zelí. Klidně si ho udělej ze zelí hlávkového, mám to vyzkoušené, je také dobrý.
Vašek:
Správný segedínský guláš kyselý má být.
Bára:
Souhlas, segedín má být kyselý. Kdo kyselé nerad, může si uvařit jiný guláš.
Soňa:
--- Citace: Mirek Březen 14, 2020, 01:57:33 odpoledne ---Nemusí. Kyselý je proto, že se do něj dává kyselé zelí. Klidně si ho udělej ze zelí hlávkového, mám to vyzkoušené, je také dobrý.
--- Konce citace ---
Dobré to asi je, ale už to není segedýn. Je to jiný guláš.
Navigace
[0] Seznam témat
Přejít na plnou verzi